Griljerad rotselleri

Traditionell julbordsrätt fast med lite twister i smaker och upplägg!

Weronica Brüde
Kock , Tullängsgymnasiets Restaurang

Ingredienser

portioner
  • 1 st rotselleri
  • 2 msk ingefära, färsk riven
  • 3 msk senap
  • 2 msk dijonsenap
  • 2 msk honung
  • 1 st ägg
  • 1 dl ströbröd

Gör så här

    1. Blanda ingefära, senap, honung, ägg och ströbröd
    2. Pensla rotsellerin med röran och griljera i ugnen

Kommentar från författaren

Recept är en bas sen kan man experimentera, ta bort, lägga till eller byta ut saker, det finns inget rätt och fel, låt kreativiteten flöda så att säga!


Remixa

Gillade du receptet men gett det en liten tvist?
Remixa och spara för dig själv eller dela med alla.


Receptkommentarer

Inga kommentarer