Smakrika uppskattade järpar.
Tillagningstid:
15 min
Förberedelsetid:
15 min
- Allergener:
- Soja
Ingredienser
portioner
- 4.5 kg formbar vegofärs
- 1.5 kg potatis, riven kokt potatis
- 4 dl havre creme fraiche
- 100 g tärnad gul lök
- 100 g persilja, hackad
- salt och peppar efter smak
Gör så här
- Blanda färsen, med övriga varor
- Forma till järpar
- Lägg på smorda stekbleck
- Grädda i c:a 15 minuter i 175 grader
Kommentar från författaren
Servera gärna med kokt potatis , sås och lingonsylt
- Näringsberäkning
- Energi: 931 kJ
- Kolhydrater: 10.4 g
- Protein: 17.7 g
- Fett: 10.81 g
- Visa fullständig lista
Dietanpassningar
Innehåller Soja
Utan Soja: vegofärs utan soja
Receptkommentarer
Inga kommentarer