Pizzafisk

Fiskgratäng med klassisk pizzasmak

Sanna Liden
Kock, Västanbyns förskola
Tillagningstid: 20 min
Förberedelsetid: 10 min
  • Allergener: 
  • Fisk , 
  • Mjölkprotein

Ingredienser

portioner
  • 1 kg sejfile, tinad
  • 4 dl mellangrädde
  • 4 g tomatpuré
  • oregano, torkad
  • 100 g riven ost

Gör så här

    1. Lägg den tinade fisken i ugnsfast form. Salta och peppra.
    2. Blanda ihop grädde, tomatpure, oregano och häll över fisken.
    3. Strö över riven ost.

Kommentar från författaren

Receptetmängden är anpassat till förskola/skola.
Sanna, kock Västanbyns förskola i Sandviken

Dietanpassningar

Innehåller Fisk och Mjölkprotein

Utan Mjölkprotein: Havregrädde, vegansk ost


Remixa

Gillade du receptet men gett det en liten tvist?
Remixa och spara för dig själv eller dela med alla.


Receptkommentarer

Inga kommentarer