Rödkåls chutney med juliga smaker

Traditionell julbordsrätt fast med lite twister i smaker och upplägg! Denna chutney är magisk att servera uppe på en bit paj med lagrad ost

Weronica Brüde
Kock , Tullängsgymnasiets Restaurang

Ingredienser

portioner
  • 400 g rödkål
  • 2 st äpple
  • 2 msk olja
  • 1 st kanelstång
  • 1 tsk salt
  • peppar
  • 1 msk citronjuice
  • 2 msk honung
  • 2 dl glögg

Gör så här

    1. Blanda ihop alla ingredienser
    2. Servera gärna på en bit paj med lagrad ost

Kommentar från författaren

Recept är en bas sen kan man experimentera, ta bort, lägga till eller byta ut saker, det finns inget rätt och fel, låt kreativiteten flöda så att säga!


Remixa

Gillade du receptet men gett det en liten tvist?
Remixa och spara för dig själv eller dela med alla.


Receptkommentarer

Inga kommentarer