Frisk Mats Nätverk

Martin & Servera

Frisk Mats Nätverk

Martin & Servera

Martin & Servera-gruppen är Sveriges ledande grossist för restauranger och storkök. Vi levererar råvaror, utrustning och dryck till våra kunder runt om i Sverige. Vi vill bidra med kunskap, inspiration och matglädje till våra kunder som varje dag skapar goda hållbara måltidsupplevelser till Sveriges alla offentliga matgäster, stora som små. Läs mer om Gastromerit – vår utbildningsverksamhet.

Hej Rosita Wilson, chef för utbildningsverksamheten GastroMerit på Martin & Servera. Berätta lite om Gastromerit?

Vi är verkligen en skola för alla som arbetar i professionella kök både i privat och offentlig verksamhet. Våra kurser och utbildningar präglas alltid av en familjär och trivsam stämning. Vi vill att du ska känna dig omhändertagen och ha det kul medan du lär dig nya saker. Du kan gå en webbutbildning på tider som passar dig – och ditt jobb. Du kan delta i en streamad onlineutbildning. Du kan skräddarsy ett kursupplägg för dig och ditt team – digitalt, hos oss eller hos er. Oavsett vilket kurssätt du väljer så lovar vi att det blir en inspirerande upplevelse.

Vilka kurser erbjuder ni som passar mig som lagar mat till unga och äldre och behöver ny kunskap och inspiration?

Vårt kursprogram uppdateras hela tiden med nya aktuella kurser och utbildningar för dig som jobbar med måltider inom skola, förskola och äldreomsorg. Kurserna varvar alltid teori och praktik så du direkt kan komma igång och använda dina nya kunskaper. Just nu erbjuder vi till exempel kurser i växtbaserad matlagning för stora och små, vegansk matlagning samt hållbar matlagning med fokus på minskat matsvinn (som samtidigt är underbart god) . Hela kursutbudet hittar du på martinservera.se/gastromerit

Vad hoppas ni kunna nå ut med här på Frisk mat och varför har ni valt att bli företagspartner?

Vi på Martin & Servera delar passionen att alla unga och gamla skall få god och näringsrik mat lagade av bra råvaror.

Vi vill gärna bidra med kunskap och inspiration och ett viktigt sätt att göra det är via vår utbildningsverksamhet. Vi vet att gå en utbildning hos oss skapar kreativitet, matglädje och energi – det vill vi dela med oss av till alla fantastiska matlagare i restauranger och storkök


GastroMerit

Utbildning utvecklar din verksamhet. Med välutbildade och kompetenta medarbetare förbättrar du din konkurrenssituation, ökar din lönsamhet och skapar en bra företagskultur. Investeringar som lönar sig på lång sikt.

Hos oss hittar du ett starkt utbildningsprogram med kurser och utbildningar som passar såväl dig som är ny i branschen som dig som befinner dig mitt i yrkeslivet. Vi arbetar nära restaurangbranschen för att hålla koll på vilka kompetenser som efterfrågas och för att på så sätt kunna skapa utbildningar och kurser som möter verkliga behov.

Läs mer här .