Fredrik Eriksson

Kock och krögare, Långbro Världshus och Restaurang Nationalmuseum, Stockholm

Min passion är att värna om det svenska matarvet och att skapa god mat för alla. Jag och mitt team skapar omtyckta och goda måltider med stor omsorg om råvaran och matkompositionen. När fokus är att skapa atomsfär kring hela måltiden med mat, dryck och miljö bjuds gästerna på en härlig totalupplevelse.

Om min arbetsplats

Långbro Värdshus
Nya och återkommande gäster avnjuter Fredrik Erikssons måltider i den charmiga sekelskiftesvillan Långbro Värdshus i Älvsjö året runt.
Restaurang Nationalmuseum
I oktober 2018 öppnade Fredrik Eriksson Restaurang Nationalmuseum mitt i centrala Stockholm.

Våra matsedlar och menyer

Jag vill att maten på restaurangerna ska smaka lika bra som en god hemmalagad måltid.

Länk till min arbetsplats

https://langbrovardshus.se/

Publicerade recept

Bilder från verksamheten