
Agnes Ros
Matkreatör & Content Manager, Färsodlarna, Stockholm, StockholmHej! Jag heter Agnes Ros och jobbar som matkreatör och content manager på Färsodlarna. Efter ca 9 år inom digital marknadsföring var det dags att hitta ett jobb där jag kunde få in min stora passion i livet; mat och matlagning. Passande nog hade jag precis deltagit i Sveriges Mästerkock och mitt stora intresse för mat hade vuxit ännu mer.
När jag fick chansen att jobba med Färsodlarna och den första färsen som någonsin hade odlats i Sverige (gjord på endast hela ärtor, bönor, raps och en gnutta salt) var jag snabb att hoppa på. Här på Frisk mat hoppas jag på att kunna inspirera fler att laga god mat med svenska baljväxter i grunden.
När jag inte jobbar fortsätter jag att laga mat. Det mesta kan du se på @swedishfoodstories på Instagram. Som du hör, mat är en stor del av mitt liv.
Länk till min arbetsplats
https://farsodlarna.se/Publicerade recept
