Bild saknas

Denna spread är grymt god och väldigt omtyckt av eleverna. Passar perfekt till mjukt bröd på soppdagarna.

Södertälje kommun Kostenheten
Måltidsutvecklare, Kostenheten Södertälje kommun
Tillagningstid: 15 min
  • Allergener: 
  • Laktos , 
  • Mjölkprotein

Ingredienser

portioner
  • 600 g åkerböna
  • 4 msk kallpressad rapsolja
  • 1 dl parmesanost
  • 1 dl solrosfrön, rostade
  • 40 g färsk basilika
  • g salt
  • tsk svartpeppar

Gör så här

    1. Mixa allt i en mixer och smaka av.
Näringsberäkning
  • Energi: 497.7 kJ
  • Kolhydrater: 1.51 g
  • Protein: 4.38 g
  • Fett: 10.12 g
Visa fullständig lista

Dietanpassningar

Innehåller Laktos och Mjölkprotein


Remixa

Gillade du receptet men gett det en liten tvist?
Remixa och spara för dig själv eller dela med alla.


Mer om måltidsupplevelsen

Servering och upplägg

Serveras i skål.

Receptkommentarer

Inga kommentarer