Aktuellt från föreningen

Bjud dina kollegor på ett gratis inspirationstillfälle i höst

Aktuellt från föreningen

Bjud dina kollegor på ett gratis inspirationstillfälle i höst

Jobbar du med att servera mat till våra barn, äldre eller sjuka? Grattis, du kan göra enorm skillnad både för dina matgäster och planeten. Här och nu, och för framtiden. Men förstår dina kollegor hur viktiga de är?

I Frisk Mats sprillans nya inspirationsföreläsning “10 sätt att göra skillnad” bryter vi ner vad det innebär att vara en del av en positiv omställning för vår folkhälsa och planet. Det behöver inte vara ogreppbart, svårt eller det minsta jobbigt. Det är möjligt att ni efter föreläsningen till och med kommer titta på varandra och säga “jaha, var det inte mer än såhär som behövs?”.


Man blir så motiverad, glad och stolt av den här föreläsningen!

Hanna Eriksson, kökschef Pershyttans centralkök


10 sätt att göra skillnad


Som vanligt med Frisk Mat så är föreläsningen kostnadsfri, och funkar lika bra som digitalt inslag på en APT som på en större inspirationsdag. Här nedanför hittar du också en tryckfil till en snygg poster med de 10 sätten att göra skillnad, redo att skrivas ut och sätta upp i era kök.  

Vill du veta mer om föreläsningen? Boka 15 min i vår kalender genom att trycka på knappen här nedanför eller maila oss på info@friskmat.se så berättar vi snabbt mer om hur vi kan inspirera kollegorna just i din verksamhet till att sprida livsviktig kunskap.


Skriv ut och sätt upp i köket!

Ladda ner en affisch med de 10 sätten att göra skillnad. Affischen är utskrivbar i formatet 70x50cm.

Du hittar den här

Vill du veta mer om föreläsningen?

Vi ser fram emot att berätta mer:


Dela: