Tips och guider

Glad Sommar från oss på Frisk Mat

Tips och guider

Glad Sommar från oss på Frisk Mat

Vilken vår det har varit! Vi har äntligen lanserat vår största investering – den här mötesplatsen, friskmat.se. Vi har varit ute och pratat, diskuterat och träffat andra som är engagerade i våra hjärtefrågor på mängder av håll och i olika format. Och nu har vi även lanserat våran låt “Vi kan inte vänta” – som vi håller tummarna att många kommer nynna på i hängmattan.

Efter ett väldigt intensivt halvår tar vi på Frisk Mats kansli därför lite välbehövligt sommarledigt. Fram till mitten av augusti kommer ni därför märka att tempot på publiceringarna här i inspirationsbanken och även i sociala medier går ner.

Vi ser fram att komma tillbaka med en slutspurt som heter duga i höstens valrörelse, att efter det kunna lansera fler funktioner här i receptbanken och dessutom förhoppningsvis kunna komma ut personligen och träffa många av er som arbetar med våra så otroligt viktiga offentliga måltider.

Så, nu önskar vi er många sköna och lugna stunder i hängmattan. Och om du när du ligger där kommer på någon fantastisk förebild som vi borde hylla i höst – maila oss då på  info@friskmat.se

Dela: