Tips och guider

Se lanseringseventet av friskmat.se här!

Tips och guider

Se lanseringseventet av friskmat.se här!

Missade du vårt lanseringsevent på morgonen den 30 mars? Ingen fara, nu kan du se det igen här! Tveka inte att höra av er till oss på Frisk Mat om ni har tips på innehåll, förbättringar eller vill bidra till vidareutvecklingen av den här sprillans nya mötesplatsen.

Du når oss alltid på info@friskmat.se


Lansering av friskmat.se


Det är när vi arbetar tillsammans som vi kan göra skillnad på riktigt. Välkommen att följa vår livesändning och lansering av communityt på friskmat.se – den kostnadsfria mötesplatsen där alla som arbetar med skattefinansierad mat kan hjälpa varandra i arbetet för en bättre folkhälsa och friskare planet. Helt enligt de nordiska näringsrekommendationerna. En mötesplats där du också kan dela med dig och får ta del av kollegors recept, kunskap och erfarenhet samtidigt som du kan läsa artiklar med en mängd fakta och inspiration.

I kocklandslagets kök hos Electrolux Professional samlar vi ett urval av de fantastiska förebilder som varit med och bidragit till att vi nu kan rulla ut friskmat.se till användare i hela landet. Vi lagar mat tillsammans, pratar om varför den här mötesplatsen är så viktig och delar med oss av den typen av inspiration och handfasta tips som framöver kommer kunna spridas mellan användarna här på friskmat.se.

Dela: