
Frida Ronge
Kock, Kulinarisk chef, Restaurang TAK, StockholmAward-winning chef. And so much more. A visionary, dynamic and creative chef with a small piece of Japan in a big Nordic heart.
Culinary director at TAK and UNN in Stockholm, leading the development of the gastronomical and conceptual vision, making Japanese food more Nordic. Also founder of the restaurants Råkultur and vRå, winner of White Guide Rising Star of the Year, Karin Franssons mentorprice, a silver medal in Seven Sushi Samurai , Årets smakskapare 2017, Årets Svenska Måltidslitteratur with Rå som Sushi 2017. To name some.
Om min arbetsplats
Modern gastronomi med nordiska huvudråvaror och japanska tekniker och smaker. Lekfulla kreationer som är lätta att tycka om. Gjorda på råvaror vi omsorgsfullt valt ut efter säsong. Ett genuint hantverk i varje detalj, från rätterna till sakeglasen som är speciellt framtagna för oss, och med Frida Ronge som kreativ ledare.
Länk till min arbetsplats
http://www.tak.sePublicerade recept


Bilder från verksamheten

