Martin Österbrand
Kökschef, Saluhall Lokalen Alingsås och mitt företag Kitchen of Martin, AlingsåsHej
Martin heter jag och har jobbat som kock i ca 20 år med erfarenheter inom Storkök, a la carte, stjärnkrog och numera laga mat till framtidens gastronomer.
Min personliga kockstil präglades under min år på Gunnebo slott och trädgårdar i Mölndal, en KRAV-märkt restaurang med högsta certifieringen. Vilket innebär att man till minst 90% köper eko, KRAV och msc-märkta råvaror. Sedan hade jag förmånen att jobba med en helt fantastisk köksträdgård som lärt mig att laga mat utifrån vad som växer just där och då.
Publicerade recept
1 tim
30 min
+
1 tim
Av: Martin
Österbrand
20 min
+
30 min
Av: Martin
Österbrand
2 tim
+
10 tim
Av: Martin
Österbrand
10 min
+
10 min
Remix av: Martin
Österbrand
1 tim
+
45 min
Av: Martin
Österbrand
25 tim
+
1 tim
Av: Martin
Österbrand
20 min
+
10 min
Av: Martin
Österbrand
30 min
+
20 min
Av: Martin
Österbrand
45 min
+
45 min
Av: Martin
Österbrand
1 tim
+
1 tim
Av: Martin
Österbrand
1 tim
+
1 tim
Av: Martin
Österbrand
30 min
+
40 min
Av: Martin
Österbrand
45 min
+
45 min
Av: Martin
Österbrand
30 min
+
30 min
Av: Martin
Österbrand
30 min
+
15 min
Av: Martin
Österbrand
1 tim
+
45 min
Av: Martin
Österbrand
2 tim
+
1 tim
Av: Martin
Österbrand
30 min
+
45 min
Av: Martin
Österbrand
20 min
+
15 min
Av: Martin
Österbrand
45 min
+
1 tim
Av: Martin
Österbrand
30 min
+
30 min
Av: Martin
Österbrand
30 min
+
30 min
Av: Martin
Österbrand
40 min
+
20 min
Av: Martin
Österbrand
10 min
+
4 tim
Av: Martin
Österbrand
45 min
+
45 min
Av: Martin
Österbrand
30 min
+
30 min
Av: Martin
Österbrand
4 tim
Av: Martin
Österbrand
20 min
+
30 min
Av: Martin
Österbrand
9 tim
+
45 min
Remix av: Martin
Österbrand
24 tim
+
1 tim
30 min
Av: Martin
Österbrand